DIRECT LINE
017-2244300

Location
Nearby Maybank Larkin

Location Nearby Maybank Larkin


Restoran The Real 1MDB = Nasi Kukus Ayam Rempah 1 Makan Dan Bungkus yang popular di Glenmarie, Shah kini telah ditutup dan tidak beroperasi buat sementara waktu. Apakah sebab Restoran Nasi Kukus 1MDB ini ditutup?

Namun begitu, page akaun Facebook Nasi Kukus 1MDB kelihatan masih aktif dengan paparan dibuka  "dari pukul 7 pagi - 5 petang”.

Admin King Travel dengan team kereta sewa Johor Bahru telah kesana untuk mendapatkan kepastian dan  merasa nasi kukus di restoran di premis No 23, Jalan Peniaga U1/34, Hicom-Glenmarie Industrial Park kecewa apabila apabila banner kuningnya tertutup rapat dan dikunci dengan solex.

Hasil pemantauan kami bersama peniaga sekitar, maklumat yang kami dapati restoren 1MDB tersebut sudah lebih 3 bulan tidak berniaga.

 

Gambar yang dikongsi dalam Facebook Nasi Kukus 1MDB ketika ia masih beroperasi. (Gambar Facebook)

Restoran ini telah mendaat respon yang sangat baik terutama pelanggan yang datang dari sekitar Kuala Lumpur mahupun luar kawasan.

Pelbagai menu yang ditawarkan disini. Antara yang popular adalah:

1. Nasi Lemak

2. Kopi O

3. Nasi Kukus Ikan Cencaru

4. Nasi Ayam Penyet

5. Greycoffee (mesti cuba)

Dengan tag yang menarik “Nasi Kukus 1MDB (1 Makan dan Bungkus) adalah sajian dengan citarasa tulen. Sajian kami cukup untuk diungkapkan dengan kata sedap, murah dan ringkas.

Bagi mereka Bangsa Johor yang kepingin makan Nasi Kukus 1MDB bolehlah menggunakan kereta sewa Johor Bahru untuk kesana

Or
Forgot Password?
We will send you the password in few minutes.