DIRECT LINE
017-2244300

Location
Nearby Maybank Larkin

Location Nearby Maybank Larkin


Bandaraya Johor Bahru semestinya menjadi tumpuan masyarakat luar yang selalu datang berkunjung kerana negeri Johor yang kaya dengan sejarah dulunya di panggil sebagai JAUHAR yang membawa maksud permata selatan. Airport Senai yang meruoakan satu-satunya lapangan terbang di selatan tanahair yang kini kian sibuk menyambut pengunjung dari pelbagai luar negara,

 

Kereta Sewa Vellfire di Johor Bahru Airport 


Sewa Vellfire Sekali Pemandu di Johor Bahru - Peminat lawan biasa datang ke Johor Bahru untuk ke Stadium Larkin bagi menyaksikan perlawanan yang biasaya dinantikan oleh maan-mana pasukan lawan menentang Johor Darul Takzim (JDT) secara live di depan mata dengan penuh bersemangat.
 

Sewa Vellfire di Johor Bahru Hotel

 

 Kami di King Travel juga menyediakan penghantaran kereta sewa ke depan pintu hotel di seluruh johor bahru johor bagi memudahkan pelanggan mengambil kereta dan menjadikan satu pengalaman manis bercuti di johor bahru. Hanya bagi model terpilih sahaja.
 


Kami dari syarikat King Travel  menyediakan kereta sewa yang baru sahaja. Kereta sewa johor bahru yang disediakan tidak melibih dari 5 Tahun.
 


Macam mana nak booking kereta sewa di alor setar?
Untuk bookig kereta sewa di johor bahru secara online boleh ke website kami www.kingtravel.my dan sekiranya ingin booking melalui sms whatsapp boleh ke bahagian Tempahan kereta sewa johor bahru

 

Or
Forgot Password?
We will send you the password in few minutes.